MONTAŽNA KUĆA MODEL K-MS-105

Montažna kuća K-MS-105 građevinske bruto površine 122,38 m2(neto površine 111,57 m2) po tipologiji je poluspratna, kaskadna varijanta. Prizemni deo je od čvrstog materijala, (garažno-podrumski), a stambeni deo sadrži tri spavaće sobe, kupatilo, wc, ostavu, kuhinju i dnevni boravak sa trpezarijom. U gornjoj etaži je sadržan spavaći deo u čijem nivou je i kupatilo. Ispod višeg dela je garaža sa podrumskim prostorima koji se mogu prilagoditi različitim namenama. Dnevni deo sa trpezarijom je jednostavne pravougaone orjentacije, a kuhinjski deo sa ostavom je odvojen od ove udobne i društvene prostorije. Dinamičan krov razdvojen u dve celine daje prepoznatljiv izgled ovakvih tipova kuća.

122.38 m2

Bruto površina

1

Broj etaža

2

Spavaće sobe

30 dana

Rok izgradnje

IZGLED OBJEKTA

SLIKE OBJEKTA

PROSTORNI PLAN

CENOVNIK

CENA

SIVA FAZA

39.830 €

Siva faza obuhvata prevoz, montažu, pokrivku, oluke, obradjene strehe, fasadu, stolariju i sređene unutrašnje zidove. U cenu nije zaračunat temelj, podovi, instalacije struje, vode i kanalizacije, opremanje kupatila i zidanje dimnjaka.

CENA

KLJUČ U RUKE

64.650 €

Cena izgradnje ključ u ruke obuhvata sve radove i iz sive faze i dodatni razvod vode, kanalizacije, struje, kompletno opremanje kupatila, podove i dimnjak. U cenu nije zaračunat temelj i centralno grejanje, a može se naknadno ugovoriti.

ZAHTEV ZA PONUDU

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Menu