Predstavljamo siguran izbor za gradnju.
Naš tim je na raspolaganju tokom celog procesa izgradnje vašeg objekta.

Kupovina montažne kuće ima mnogo prednosti u odnosu na klasičnu gradnju. Kataloška forma prodaje pruža kupcu mogućnost da jasno sagleda koji nivo gradnje dobija za kalkulisan iznos, šta je sve uključeno u koju cenu (krovni pokrivač, vrata i prozori, podovi, keramika, sanitarije…) i koja vrsta proizvoda (moguća doplata u odnosu na uračunatu cenu ukoliko kupac želi kvalitetniji i skuplji proizvod ili materijal. Umerena fleksibilnost – jasne početne tačke (projekat, materijali, nivo izgradnje) olakšaće eventualne korekcije projekta i dogovor u vezi sa detaljima, a konsekvence na troškove jasno su precizirane. Brzina i lakoća gradnje je 3 do 4 puta brža od tradicionalnog načina, brži je i raniji povratak i uloženih investicija i kapitala. Superiorniji kvalitet – ostvaren van gradilišta u proizvodnim pogonima sa jačom kontrolom kvaliteta i u pripremnoj fazi projektovanja sličnih modela.

VELIKI IZBOR PROJEKATA

Naša ponuda uključuje nekoliko desetina projekata različitih površina, izgledom i arhitekturom. U zavisnosti od potreba i želja kupca, moguće je delimično ili u potpunosti modifikovati naše projekte.

U SKLADU SA PRIRODOM

Objekte izrađujemo od prirodnih materijala. Naš cilj jeste ekološki prihvatljiva kuća koja svojim stanarima garantuje zdrav stan i blagostanje u godinama ispred.

ZADOVOLJNI KUPCI

Za vreme naših poslovnih aktivnosti, izgradili smo kuće za veliku grupu investitora, kako fizičkih lica tako i kompanija, koji su, zadovoljni našim uslugama, preporučili Kaja MS svojoj porodici i prijateljima.

BRZO VREME IZGRADNJE

Zahvaljujući upotrebi prefabrikacije, u mogućnosti smo da za samo 8-12 sedmica od početka gradnje, imamo kuću koja je spremna za stanovanje.

ODLIČNA ZVUČNA IZOLACIJA

Zahvaljujući izgradnji zidova i plafona od savremenih materijala otpornih na buku, zgrade koje gradimo pružaju izvrsnu zaštitu od buke i time vas štite od neželjenih zvukova.

GARANCIJA CENE

Pre otpočinjanja bilo kakvog rada, korisnik dobija detaljnu procenu planirane investicije, koja je pokrivena 6-mesečnom garancijom.

ENERGETSKA EFIKASNOST

Zahvaljujući korišćenju savremenih rešenja za gradnju i instalaciju, troškovi korišćenja takve kuće su niži u eksploataciji. Kuća pruža izvrsnu izolaciju zimi od hladnoće i odličnu zaštitu od vrućine tokom leta.

SVEOBUHVATNA USLUGA

Počevši od dizajna, kroz proizvodnju zidova u hali, njihovo naknadno montažom i završetku kuće “ključ u ruke” – Kaja MS garantuje najviši kvalitet u svakoj fazi.

KVALITET I ISKUSTVO

Naš kvalitet zasnivamo na dokazanim materijalima renomiranih proizvođača. Sve naše radove obavlja naš iskusni tim za montažu i završne radove u skladu sa građevinskim normama.

Pozovite nas!