MONTAŽNA KUĆA MODEL K-MS-127

Montažna kuća K-MS-127 građevinske bruto površine 140,65 m2(neto površine 126,84 m2) funkcionalno je koncipirana kao četvorosobni stan koji ima tri spavaće sobe, kupatilo, wc, ostavu, kuhinju i dnevni boravak sa trpezarijom. U sastavu ove površine nalaze se i dve terase. Ova prizemna kuća formalno je podeljena u dva dela. Visinska razlika i smaknuće doprineli su i dinamičnom izgledu krova. Fizički odvojena kuhijna ima i odvojeni špajz za odlaganje namirnica. Balkonska vrata povezuju natkrivenu terasu koja je uvučena u otvoreni prostor dnevnog boravka. Kao celina pruža prijatan ambijent porodičnom življenju.

140.65m2

Bruto površina

2

Broj etaža

3

Spavaće sobe

30 dana

Rok izgradnje

IZGLED OBJEKTA

SLIKE OBJEKTA

PROSTORNI PLAN

CENOVNIK

CENA

SIVA FAZA

49.270 €

Siva faza obuhvata prevoz, montažu, pokrivku, oluke, obradjene strehe, fasadu, stolariju i sređene unutrašnje zidove. U cenu nije zaračunat temelj, podovi, instalacije struje, vode i kanalizacije, opremanje kupatila i zidanje dimnjaka.

CENA

KLJUČ U RUKE

79.810 €

Cena izgradnje ključ u ruke obuhvata sve radove i iz sive faze i dodatni razvod vode, kanalizacije, struje, kompletno opremanje kupatila, podove i dimnjak. U cenu nije zaračunat temelj i centralno grejanje, a može se naknadno ugovoriti.

ZAHTEV ZA PONUDU

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Menu